Ik heb zelf als volwassene de diagnose ADD gekregen, waardoor alles in eens heel logisch werd.

Nadat ik zelf ben opgeleid door AD(H)D Nederland, ben ik sinds 1 januari 2019 werkzaam als AD(H)D coach voor hun locatie Haarlem vanuit mijn eigen praktijk in Velserbroek.

Onze kijk op AD(H)D is anders dan die van de meeste instanties. Wij kijken naar jouw mogelijkheden, ondersteunen en inspireren jou in het ontwikkelen van jouw talenten en begeleiden je in het verminderen van dat waar jij last van hebt. Hoe fijn zou het zijn dat jij dan makkelijker in het leven staat?

Wat vaak wordt beweerd is dat mensen met AD(H)D baat hebben bij rust, reinheid en regelmaat. Toch?Niet!?

Sommige zullen er heus wel baat bij hebben, maar jij wellicht niet. Wat voor een ander Wel Werkt, wil niet zeggen dat het ook voor jou werkt. Hoe hard je het ook probeert om die rust, reinheid en regelmaat in je leven te brengen. 

Wanneer dat niet voor jou werkt, zal de kans op onderprikkeling toe kunnen nemen omdat jij iets heel hard probeert te doen wat blijkbaar voor jou niet werkt. Met als mogelijk resultaat een vol hoofd. 

Hoe bevrijdend zou het zijn wanneer jij daar zelf grip op hebt?

Ook het zoeken naar een oorzaak van de vraagstelling wil niet altijd oplossend werken.

Doordat wij vanuit AD(H)D Nederland ons richten op de mogelijkheden in de vorm van jouw talenten (kwaliteiten) en hulpbronnen, zal het “probleem” minder zwaar gaan wegen. Wat verlichtend kan door werken naar hoe jij in het leven staat en naar de vraagstelling kijkt. 

Handvatten krijgen voor grip op jouw leven (met de kenmerken passende bij AD(H)D), vinden wij belangrijker dan leren te plannen of je cv te optimaliseren, want dat kan je overal leren.

Beter in je vel zitten, zelfvertrouwen krijgen, je eigen koers vinden en je hoofd (ook wel de volle emmer) op orde krijgen levert meer op en vinden wij daarom veel belangrijker.

Geef je zelfvertrouwen een boost en vergroot jouw mogelijkheden. Stop met je aan te passen en start met ontdekken wat er wél voor je werkt.  

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek aanvragen? Je kan een mail sturen naar info of via de website van AD(H)D Nederland.