Een vol hoofd, uitstelgedrag, te laat komen, niet meer weten waar je sleutels liggen, met 100 dingen tegelijk bezig zijn, jezelf altijd maar aanpassen aan de omgeving, of je anders voelen…. Misschien herken jij het wel….

Ik heb zelf als volwassene de diagnose ADD gekregen, waardoor alles in eens heel logisch werd.

Heb jij baat bij rust, consistentie en regelmaat? Niet, toch?! Okay, niet iedereen is hetzelfde, sommige zullen er wellicht wel baat bij hebben… maar jij wellicht niet. Wat voor iemand wel werkt, wil niet ook voor jou werken.

Daarom is mijn kijk op AD(H)D anders dan die van de meeste GGZ instanties. Door samen met jou op zoek te gaan naar jouw mogelijkheden, ondersteun en inspireer ik je vanuit oprechtheid in het ontwikkelen daarvan. En enthousiasmeer ik jou verder naar het gemakkelijker in het leven staan.

Wanneer dat niet voor jou werkt, zal de kans op onderprikkeling toe kunnen nemen omdat jij iets heel hard probeert te doen wat blijkbaar voor jou niet werkt. Met als mogelijk resultaat een vol hoofd.

Hoe bevrijdend zou het zijn wanneer jij daar zelf grip op hebt?

Ook het zoeken naar een oorzaak van de vraagstelling wil niet altijd oplossend werken.

Laten we ons samen richten op de mogelijkheden in de vorm van jouw talenten (kwaliteiten) en hulpbronnen, dan zal het “probleem” minder zwaar gaan wegen. Wat verlichtend kan door werken naar hoe jij in het leven staat en naar de vraagstelling kijkt.

Handvatten krijgen voor grip op jouw leven (met de kenmerken passende bij AD(H)D), vinden wij belangrijker dan leren te plannen of je cv te optimaliseren, want dat kan je overal leren.

Beter in je vel zitten, zelfvertrouwen krijgen, je eigen koers vinden en je hoofd (ook wel de volle emmer) op orde krijgen levert meer op en vinden wij daarom veel belangrijker.

Geef je zelfvertrouwen een boost en vergroot jouw mogelijkheden. Stop met je aan te passen en start met ontdekken wat er wél voor je werkt.

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek aanvragen? Laten we samen een geheel vrijblijvende koffiedate inplannen.