Mijn zoektocht naar een leven zonder medicatie

Sinds eind 2014 zit ik in een rollercoaster van diagnoses en medicatie. Door nieuwe therapieën ben ik al gehalveerd aan medicatie. Heb ik mijn leven grotendeels bijna weer terug waar ik echt super blij mee ben.

Nu de woeste zee waarin ik zat weer wat kalmer is geworden, ben ik toe aan mijn next level.

Het stille water waarin ik steeds vaker verkeer heeft echt diepe gronden. Het heldere water wordt nu alleen helder gehouden door medicatie. Tot een paar maanden terug had ik daar vrede mee… Want ik had immers minder klachten.

Ik vraag ik me al een tijdje af of er niet nog meer of geen andere wegen zijn voor mij die mij in stil water kunnen houden zonder gebruik van medicatie.

Zo sta ik steeds meer open voor andere manieren. Zo was ik enige tijd geleden bij een presentatie over de visolie van eqology. Raakte geïnteresseerd maar het klonk allemaal te mooi om waar te zijn. Ik stond er nog sceptisch tegenover toen.

Ik ben enkele weken na die presentatie nog een keer bij een live event geweest en raakte nog meer enthousiast. Minder sceptisch, althans…. Omdat ik toch nieuwsgierig ben aangelegd en ik toch wilde weten hoe het er bij mij voorstond voor wat betreft de verhouding omega 3 en 6 vetzuren, heb ik me laten testen.

Ik schrok best wel van de uitslag, moet ik je bekennen. Ik dacht dat ik best goed voor mijn lichaam zorgde maar dat viel nog best tegen. Naast het meer en beter luisteren naar mijn lijf, wilde ik er ook beter voor gaan zorgen. Dat heeft mijn lijf verdiend na jaren van afmatten…

Tijdens een latere business event ben ik in gesprek geraakt met een orthomoleculaire therapeut over zijn standpunt vwb mijn diagnose en de visolie van eqology. Ik raakte steeds meer overtuigd… Omdat hij aan de andere kant van Nederland woont, heb ik contact gezocht met een therapeut dichter in de buurt en waar hij goed over te spreken was. As donderdag heb ik een afspraak met hem staan.

Mijn streven is om helemaal vd medicatie af te kunnen met behulp van life style, supplementen en dat wat er nog meer voor nodig is.

Ik ben enthousiast over de visolie van Eqology en hoop dat hun product de toegevoegde waarde voor mij is wat mij van mijn medicatie af gaat helpen.

Graag hou ik jullie op de hoogte van mijn zoektocht naar balans en een leven zonder medicatie. Ik deel graag mijn ervaringen met jullie op het gebied van mijn gezondheid. Wie weet helpt het jou ook en daar gaat het tenslotte om. Dat jij baat hebt bij mijn zoektocht en ervaring en het voor jou ook wat kan betekenen.

Liefs Sharon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *