Merk je ook dat je al heel lang ergens tegenaan loopt? Maar niet precies weet waar het vandaan komt of wat je eraan moet doen? Dat het nu echt tijd is om daar wat aan te gaan doen? Om weer grip te krijgen op je eigen leven?

Praten met andere mensen erover, therapieën, boeken erover lezen of het internet afstruinen…

En dan heb je voor heel even het gevoel dat het minder wordt, maar binnen een mum van tijd weer terug is. En dan ga je weer meer van dat doen wat je eerst al deed om maar weer van het nare gevoel af te komen… En maar niet hoeft te voelen….

Of je nou AD(H)D hebt, in een burn-out zit, geadopteerd bent of in jouw midlife fase zit… Iedereen kampt wel eens met het gevoel dat je niet lekker in je vel zit.

Sommige zijn er zo vanaf maar sommige blijven in een soort spiraal zitten.
In die spiraal kom je en blijf je vaak zitten door steeds weer hetzelfde te doen wat je eerst deed… en zo kom je steeds weer terug bij het eerste resultaat …

Het resultaat waar je eigenlijk juist vanaf wil. Maar hoe kom je er dan vanaf? Hoe kom je bij een ander resultaat?

Nou simpelweg door het juist anders te doen dan je eerst deed.

Vanuit mijn praktijk coach ik jou op basis van jouw eigen, wellicht verborgen, kwaliteiten. Om zo de verbinding tussen jouw hoofd, hart en buik weer te herstellen. Deze verbinding kan je herstellen door de taal van jouw eigen lichaam te leren spreken. Daardoor zal er ruimte ontstaan waardoor het gevoel van thuiskomen bij jezelf zich zal gaan ontplooien.

Ik kan niemand iets leren, maar ik kan jou alleen laten nadenken……

Deze werkwijze gebruik ik bij:

AD(H)D; op zoek gaan voor jou naar dat wat wel werkt en jij dan de kenmerken die bij AD(H)D passen kan inzetten als toegevoegde waarde of leert te accepteren.

Midlife fase; door het herstellen van de verbinding, leer je te voelen en te luisteren naar wat jouw eigen lijf aangeeft en graag wil. Zo kom je tot antwoorden op jouw vragen, want iedereen heeft alle hulpbronnen en mogelijkheden reeds in zich.

Adoptie; door thuis te komen bij jezelf, en te leren omgaan (op jouw manier) met vragen die adoptie met zich meebrengen, ontstaat er ruimte en weer beweging. Beweging is dat setje wat jou kan helpen weer verder te gaan met jouw leven.

Wat heb ik jou te bieden?

Er zijn diverse opties om met mij te werken. 1 op 1 coaching bij mij op de praktijk, in een kleine groep, online/offline of een combinatie.

We kijken samen naar wat het beste bij jou past, wat goed werkt voor jou.

Hoe ik jou ondersteun en begeleid?

Ik coach vanuit mijn praktijk, maar elders in de omgeving van Haarlem is in overleg ook mogelijk. 

Mocht je de afstand te ver vinden, dan is coaching via Zoom ook mogelijk. 

  • Shivas “Basis” ⇒ Hierin ondersteun en begeleid ik jou naar jouw vraag en leg jij jouw basis aan om verder te zoeken naar de oplossingen die jij al in je hebt zitten. Ik voorzie je van tools om verder te gaan vanuit deze basis.

  • Shivas “Bewustwording” ⇒ Ook hierin ondersteun en begeleid ik jouw naar jouw vraag en leg jij jouw basis vast. In dit traject gaan we verder dan alleen de basis. We gaan kijken naar jouw doel en waar jij nu staat. Ik moedig je aan in jouw zoektocht naar jouw eigen kwaliteiten en hulpbronnen om de basis te wortelen en te verstevigen. Zodat jij sterk genoeg bent om elke storm aan te kunnen.

  • Shivas “de Diepte” ⇒ We gaan hier dieper in op wat jou tegenhoudt om jouw basis te kunnen wortelen en te verstevigen. I will lead you from one step behind om de diepte op te zoeken en deze te gaan ervaren, zodat je daarna vrijheid kan gaan ervaren en zo verder jouw versie van jouw mooiste eigen leven kan leven.

Wil je weten wat mij zo ideaal maakt om jou te begeleiden en te ondersteunen?


Ja ik wil dat weten.