Merk je ook dat je al heel lang ergens tegenaan loopt? Dat het nu echt tijd is om daar wat aan te gaan doen? Om weer grip te krijgen op je eigen leven?

Wat heb ik jou te bieden?

Er zijn diverse opties om met mij te werken. 1 op 1 coaching bij mij op de praktijk, in een kleine groep, online/offline of een combinatie.

We kijken samen naar wat het beste bij jou past, wat goed werkt voor jou.

Hoe ik jou ondersteun en begeleid?

Ik coach vanuit mijn praktijk, maar elders in de omgeving van Haarlem is in overleg ook mogelijk. 

Mocht je de afstand te ver vinden, dan is coaching via Zoom ook mogelijk. 

  • Ik begeleid jou naar jouw mogelijke vraag achter jouw hulpvraag, om zo bij de daadwerkelijke bron van jouw zoektocht te komen. En motiveer jou in het bepalen van jouw doel, dat wat jij graag wil bereiken.
  • Aan de hand van jouw doel, begeleid ik jou naar jouw kwaliteiten die jij al in huis hebt en ook naar dat wat jij nodig hebt om in te gaan zetten om tot jouw doel te komen. Dat doe ik aan de hand van een aantal oefeningen en opdrachten.Tijdens de oefeningen en opdrachten zal je wellicht belemmerende overtuigingen/patronen/situaties gaan herkennen, begeleid en motiveer ik je waar nodig naar erkenning en acceptatie.
  • Je bent hard op weg om jezelf te vinden. Ik ondersteun je in het vinden van de invulling van jouw eigen versie van jezelf, van jouw mooiste eigen leven. En van daaruit inspireer ik je, by leading you from one step behind, authentiek te zijn en jezelf te ontpoppen tot je ware ik.

Wil je weten wat mij zo ideaal maakt om jou te begeleiden en te ondersteunen?