Tja en wie ben ik dan nog meer….

Ik ben meer dan alleen moeder, vriendin, partner , dochter, zus, schoonzus, vage kennis en euhhhhh buurvrouw. Ik sta naast mijn missie ook voor gezondheid, veiligheid, vrijheid en oprechtheid.

Ik ben geen perfecte coach of iemand die een profiel heeft op Facebook of Instagram met meer dan 10.000 volgers.

Maar ben wel een vrouw die zich ook mens voelt, zich kwetsbaar durft op te stellen, ook fouten maakt, coacht vanuit het hart, vol passie, als ervaringsdeskundige en in het bezit is van veel tools om jou te ondersteunen en te inspireren.

Overigens hou ik niet van moeilijk gedoe. Ergens omheen draaien vind ik zonde van mijn tijd. En qua uitleg wil ik het niet te ingewikkeld maken, maar vooral heel erg snappebol (quote ~Erik Verhagen~)

Ik hecht heel veel waarden aan mijn gezondheid, vrijheid, veiligheid en oprechtheid. In mijn coachsessies streef ik daar ook naar.

Voor wat betreft mijn gezondheid, realiseer ik me dat je maar 1 lichaam hebt en dat we daar heel zuinig op moeten zijn. Door naar je lichaam te (leren) luisteren zal het je dankbaar zijn maar ook meer rust en ontspanning brengen. Ik heb jarenlang niet geluisterd naar mijn eigen lichaam met alle gevolgen van dien.

Veiligheid staat bij mij voor vertrouwen en elkaar iets gunnen. Bijvoorbeeld je ruimte pakken en geven naar elkaar, wanneer daar behoefte naar is. Ook het vertragen in tempo valt daaronder. Om nieuwe inzichten de kans te geven te kunnen dalen. Maar stil staan in het moment van een gebeurtenis…

Met betrekking tot oprechtheid, vind ik het belangrijk dat we eerlijk zijn naar elkaar. Ook wanneer er geen klik blijkt te zijn, vind ik het belangrijk dat naar elkaar uit te spreken. Het zou zonde zijn wanneer een van ons met geknepen billen een sessie uit aan het zitten is. Zonde van het geld en van de tijd.

Maar ook wanneer een van ons het ergens niet mee eens is het eerlijk aangeeft. Daarnaast streef ik ernaar eerlijk aan te geven wat ik zie en hoor, ook al kan het confronterend zijn. Met de hoogste intentie van liefde in combinatie van een levensles die erin kan zitten.

Richten op dat wat wel goed gaat.

Ik ben van mening dat het blijven focussen op problemen en oude gewoontes/gedachtepatronen je niet laat groeien.

We zullen ze zeker bekijken maar dan vanuit de positieve mindset. Vanuit het kijken waar jij goed in bent en waar jij blij van wordt zal het bekijken van de patronen anders zijn dan alleen maar je focussen op wat niet werkt. En zullen de belemmeringen op den duur minder complex worden en milder aanvoelen.

Het er helemaal niet naar kijken levert uiteindelijk toch pijn op, want ze zullen op de loer blijven liggen. En vroeg of laat toch de kop op steken of jou in je onbewuste in de weg gaan zitten.

Ben je benieuwd if I can Lead You from one Step behind?

Neem gerust vrijblijvend contact met me op.