Soms is het goed om stil te staan om daarna weer verder te kunnen gaan.

Heb jij behoefte aan meer zelfvertrouwen, helderheid, focus, meer rust, plezier, flow in jouw leven, tips & tricks op het gebied van gezonde, bewuste leefstijl of gewoon oprechte aandacht?

Laten we samen naar jouw behoefte kijken. Of het nou om de drukte in je hoofd gaat, je niet zeker weet of je wel goed op je plek zit op je werk of omdat je graag een gezondere, bewustere leefstijl wenst….

Individuele sessie

Een gesprek van +/- 1,5 uur waarbij we kijken naar jouw behoefte.

Investering

Een gesprek van +/- 1,5 uur heeft een investering van slechts €90.

Locatie

De gesprekken kunnen zowel bij mij als bij jou thuis plaatsvinden. Wanneer je verder dan 10 km vanaf postcode 1991 woont, reken ik aan reiskosten €0,19 per kilometer. Is de afstand te groot, dan kan een gesprek ook online plaatsvinden.

Pakket

Ik werk ook met een standaard pakket van 5 sessies. De investering hiervoor is €425 exclusief eventuele reiskosten.

Life Coaching Cadeaubon

Ben je op zoek naar een authentiek cadeau en wil je coaching voor jouw naasten, vrienden of collega’s ook mogelijk maken? Doe ze een persoonlijk online coachgesprek cadeau. Schenk hem of haar 100% aandacht voor zichzelf. Biedt een moment van reflectie, focus en persoonlijke groei… de ontvanger krijgt een gesprek van 1,5 uur cadeau waarin hij of zij haar (levens)vragen kan voorleggen. Met als leidraad; Waar gaat het in zijn of haar leven nou echt om. Wat zijn de belangrijkste behoefte en verlangens, wat is er voor nodig en wat zijn de eerste te nemen stappen?

De cadeaubon kan worden verzonden, zodra hij betaald is. Je ontvangt de factuur per mail. De cadeaubon is eventueel overdraagbaar. Ik geef geen geld retour en de bon heeft een geldigheidstermijn van 6 maanden na datum afgifte. Een eenmaal gemaakte afspraak kan niet meer worden verschoven. Ook niet in het geval van ziekte of verhindering. Wel is het mogelijk iemand anders haar/zijn plaats in te laten nemen.

De cadeaubon kost 90 euro en is inclusief verzenden binnen Nederland. Het gesprek vindt online plaats of desgewenst in Velserbroek. Bij de ontvanger thuis is ook mogelijk waarvoor ik verder dan 10 km vanaf postcode 1991, reiskosten van €0,19 per kilometer bereken.

Kennismakingsgesprek

Heb je interesse in een vrijblijvende kennismakingsgesprek?

Neem contact op via e-mail of telefoonnummer welke te vinden is bij de contactgegevens. Je mag me ook een whatsapp sturen.

Maar je kan ook jouw gegevens en jouw hulpvraag hieronder achterlaten, dan neem ik zsm contact op met jou.