Ik ben Sharon de Groot, 41 jaar jong. Geadopteerd toen ik 4 maanden was uit Indonesië. Moeder van 2 dochters (10 en 20). Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven. Naast de onvoorwaardelijke liefde voor mijn gezin heb ik een enorme passie voor coachen ontwikkeld. Na jarenlang officemanager te zijn geweest, heb ik de switch gemaakt naar AD(H)D en bewustwordingscoach.

Voordat de bewuste keuze ontstond, zat de keuze er onbewust al veel langer. Eigenlijk was ik niet zo happy in mijn functie als officemanager, maar dat ik eigenlijk al veel langer niet happy was kwam ik pas later achter.

Toen ik voor de zoveelste keer uitviel vanwege een burn-out, mijn lichaam viel toen net niet helemaal uit, en ook nog eens de diagnose ADD kreeg, heb ik de knoop doorgehakt. Ik wilde het anders gaan doen.

Maar hoe moest ik dat dan gaan aanpakken?

Na een traject van cognitieve gedragstherapie had ik genoeg tools om de volgende stap te bepalen.

Alles viel op zijn plek en zo kwam mijn passie voor coachen naar boven. Ergens wist ik het al wel maar ja, het zat diep weggestopt.

Omdat ik mijn passie gevonden had, wilde ik het verder uitbreiden. Mijn reeds aanwezige kwaliteiten wilde ik gaan versterken. Zo ben ik de opleiding tot AD(H)D coach gestart.

Win-win op dat moment. Ik leerde mijn kwaliteiten te versterken, kreeg nog meer tools toegeworpen en ik kon dat wat ik leerde ook toepassen bij mezelf. Zo werd mijn drive om te gaan coachen nog sterker dan het al was.

Naast het coachen van mensen met AD(H)D vanuit het NLP, Systemisch werk en Taal van het lichaam (je verbinding hoofd – hart – buik) ben ik me gaan verdiepen in het coachen met een vleugje spiritualiteit. En daarvoor ben ik nu in de leer bij mijn eigen coach.

Mijn liefde voor het spiritueel coachen naar het bewustwordingsproces is daar een mooi vervolg op.

“Als ik had gewacht op het juiste moment, dan had ik nu nog daar gezeten waar ik vorig jaar zat. Ik heb ervoor gekozen het juiste moment zelf te creëren, welke mij bracht waar ik nu sta…..”

Uit liefde voor het vak en om mijn zielsmissie te leven heb ik mijn praktijk Shivas Coaching opgezet.

De naam Shivas staat voor  mijn allergrootste vriend, waar ik helaas te vroeg afscheid van heb moeten nemen. Maar hij leeft voort in mijn praktijk. Net als het symbool welke hoort bij mijn praktijk.

De vlinder, Vlinda…. In de zomer 2018 heeft mijn jongste dochter een vlinder gered uit de bek van een kat en zij heeft voor de vlinder gezorgd. Toen ik het symbool voor mijn praktijk aan het bepalen was, is diezelfde avond de vlinder bij ons overleden.