Ik ben Sharon (’77), geadopteerd, 4 x burn-out, diagnose ADD en voormalig officemanager, nu coach en inspiratiebron in mijn eigen praktijk.

Ik sta te popelen om jou te begeleiden en te ondersteunen naar het leven van jouw versie van jouw mooiste eigen leven.

Ik ben geadopteerd toen ik 4 maanden was uit Indonesiƫ. Moeder van 2 dochters (10 en 20). Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven. Naast de onvoorwaardelijke liefde voor mijn gezin heb ik een enorme passie voor coachen ontwikkeld. Na jarenlang officemanager te zijn geweest, heb ik de switch gemaakt naar AD(H)D, (mid)life en adoptie coaching.

Ik was me er niet bewust van dat ik eigenlijk niet happy was in mijn functie als officemanager. Ik werd me er pas later bewust van dat het al heel lang zo was. 

Toen ik voor de zoveelste keer uitviel met een burn-out, mijn lichaam viel toen net niet helemaal uit, en ook nog eens de diagnose ADD kreeg, heb ik de knoop doorgehakt. Ik wilde het anders gaan doen.

Maar hoe moest ik dat dan gaan aanpakken?

Na een traject van cognitieve gedragstherapie had ik nieuwe inzichten gekregen voor het zetten van de volgende stap.

Alles viel op zijn plek en zo vond ik mijn verstopte passie voor coachen naar boven. Ergens wist ik het al wel maar ja, het zat diep weggestopt.

Omdat ik mijn passie gevonden had, wilde ik het verder uitbreiden. Mijn reeds aanwezige kwaliteiten wilde ik gaan versterken. Zo ben ik de opleiding tot AD(H)D coach gestart.

Win-win op dat moment. Ik leerde mijn kwaliteiten te versterken, kreeg nog meer tools toegeworpen en ik kon dat wat ik leerde ook toepassen bij mezelf. Zo werd mijn drive om te gaan coachen nog sterker dan het al was.

“Als ik had gewacht op het juiste moment, dan had ik nu nog daar gezeten waar ik vorig jaar zat. Ik heb ervoor gekozen het juiste moment zelf te creĆ«ren, welke mij bracht waar ik nu sta…..”

Vanuit mijn passie en missie heb ik mijn eigen praktijk Shivas Coaching opgezet. 

De naam Shivas staat voor  mijn allergrootste vriend, waar ik helaas te vroeg afscheid van heb moeten nemen. Maar hij leeft voort in mijn praktijk. Net als het symbool welke hoort bij mijn praktijk.

De vlinder, Vlinda…. In de zomer 2018 heeft mijn jongste dochter een vlinder gered uit de bek van een kat en zij heeft voor de vlinder gezorgd. Toen ik het symbool voor mijn praktijk aan het bepalen was, is diezelfde avond de vlinder bij ons overleden.